Registrace pro vstup do diskuze:

jméno:
e-mail:
kontrolní otázka:
odpověď:
zakázané znaky: < > ; : \ uvozovky
Max: 70 znaků.
Ochrana proti spamu:
Do červeného pole napište druhé písmeno abecedy.
Registrace pro vstup do diskuze sestává ze tří kroků:

1. Zadání jména a e-mailové adresy. Na uvedenou e-mailovou adresu Vám přijde kontrolní ověřovací kód pro následovné potvrzení Vaší registrace v kroku č. 2.

2. Zadání kontrolního ověřovacího kódu, který Vám byl poslám e-mailem. Na zadání tohoto kódu máte 10 pokusů. Použijte ideálně kombinaci kláves Ctrl + c a Ctrl + v. Pokud se vám to na desátý pokus nepovede máte smůlu a Vaše žádost o registraci pro vstup do diskuze je automaticky smazána. Žádost o registraci dokončete do 24 hodin od podání. Pokud nebude do tohoto časového limitu Vaše žádost potvrzena ověřovacím kontrolním kódem, tak bude automaticky smazána.

3. Vaše dokončená registrace pro vstup do diskuze musí být ještě schválena správcem webu. Pokud správce webu nemá problém s přístupem na internet, tak bude Vaše registrace vyřízena do 24 hodin. Po schválení Vám budou přihlašovací údaje poslány na Vámi uvedenou e-mailovou adresu. Vaše heslo, e-mailovou adresu, kontrolní otázku a kontrolní odpověď pro případ zapomenutého hesla si poté můžete kdykoliv, podle potřeby změnit na stránce Změna hesla a údajů.

Krok č. 1:
Do pole jméno napište své jméno - nick, pod kterým chcete vystupovat v diskuzi. Jméno může mít maximálně 70 znaků. Do pole e-mail napište svojí e-mailovou adresu, na kterou Vám bude zaslán ověřovací kontrolní kód a následně vygenerované přístupové heslo k vašemu jménu. E-mail může mít maximálně 70 znaků. Kontrolní otázka a odpověď slouží pro případ, že zapomenete Vaše přístupové heslo. Na stránce "Zapoměli jste heslo?" po ověření Vašeho e-mailu dostanete položenu tuto otázku a při správné odpovědi je heslo posláno na e-mail, který zde zadáte. Kontrolní otázka a odpověď nejsou povinné. Pokud nebudou zadány, tak ale nemůžete využít službu zasílání zapomenutého hesla na zde zadaný e-mail. Pokud zadáte jen otázku, nebo pouze odpověď, tak se ani jedno neuloží. Zadány musí být obě hodnoty. Otázka i odpověď. Otázka i odpověď můžou mít maximálně 300 znaků. Nezapomeňte vyplnit ochranu proti spamovým robotům! Před registrací si přečtěte pravidla diskuze. Vaší registrací dávate najevo souhlas s pravidly diskuze.
copyright  ©  Karel Jíra 2014